Sing-a-long: Frost

Frozen 1 Foto Ukjent
Kle deg som Elsa eller Olaf og bli med på en interaktiv og unik filmvisning! En av filmhistoriens største suksesser Frost vises denne gang på en måte du aldri har opplevd før, og nettopp DU får nå mulighet til å være en del av selve filmopplevelsen.

Aurora kino Narvik er for anledningen festpyntet for å skape den riktige stemningen, og våre 2 programverter loser publikum trygt gjennom forestillingen med entusiasme og glimt i øyet. Underveis i selve filmvisningen blir det allsang til filmens kjente hits pluss overraskelser som hentes opp av utdelte «goodie-bags».

Her blir det garantert høy energi og mye latter! Vi håper at du kommer utkledd som din egen favorittkarakter, og mot slutten av forestillingen blir det kåring av kveldens flotteste kostyme.

Her ligger det til rette for en skikkelig eventyrlig opplevelse som presenteres i et samarbeid mellom Vinterfestuka og Aurora kino Narvik. Vi håper derfor at både barn og voksne benytter sjansen til å kle seg ut for å skape tidenes Frost-fest i Narvik.

Produksjonen er støttet av Norsk Filminstitutt.
Sted
Aurora kino
Tidspunkt
  • mandag 20.mars kl. 17:00