Steingrim Sneve

Det er med en viss spenning vi nå tar fatt på den første Vinterfestuka arrangert av den selvstendige "Stiftelsen Vinterfestuka". Det er gledelig at vi nå har Idar Notøy på plass som daglig leder og Per Henrik Mørk som kontormedarbeider. Et VU-kontor som er åpent hele året vil bli til god støtte for alle de som ønsker å være med på den videre utviklinga av Vinterfestuka.

Jeg vil få takke alle dere, som personlig, eller gjennom lag og foreninger har jobbet for å få til denne Vinterfestuka. Det er veldig viktig at denne basisen i VU ikke blir borte. Aktivitetene skal avspeile vårt aktive, mangfoldige kulturliv, det handler om livskvalitet for oss alle i en by hvor vi i dag merker mange positive trender.

Det er lett å la seg rive med av utviklingen i hverdagen, men la oss ikke glemme dagen i går. Kunnskapen om historia vå er med på å gi deg forståelse for dagen i dag. Dette er en viktig del av Vinterfestukas innhold.

Kostymer og antrekk er også viktig for å skape den rette VU-stemninga. Det skal så lite innsats til fra hver og en av oss - men det betyr så utrolig mye for Vinterfestuka og Narvik at vi bruker rallarhatten og rallarkjolen. Det er mange som kommer på besøk til byen med forventinger om å finne Narvik VU-kledd.

Jeg ønsker alle ei trivelig og opplevelsesrik Vinterfestuke.

Steingrim Sneve
Styreleder, "Stiftelsen Vinterfestuka"